Застосування захисних матеріалів KRON для харчової промисловості

28.09.2021
Вода, молоко, олія, овочі та фрукти, їх концентрати, борошно та цукор, зерно. Щодня ми вживаємо ці продукти. Щодня сотні тисяч тон цих продуктів перевозяться по Україні і всьому світу. Кожен з цих продуктів зберігається у ємностях та контактує з обладнанням, до яких висунуто безліч суворих вимог.

Одна з них – якість внутрішнього лакофарбового покриття.

  • Внутрішня оболонка ємностей постійно контактує з агресивно-корозійними рідинами (алкогольні рідини, вода прісна та мінеральна, молоко).
  • Зовнішня металева оболонка, в свою чергу, знаходиться під впливом сезонних опадів та ультрафіолету.
  • Металеве устаткування харчо-переробної промисловості постійно задіяне в процесі, тому повинно мати гладку, поліровану внутрішню поверхню, без дрібних пор і важкодоступних місць, легко і швидко очищатись та дезінфікуватись.

Саме тому висока якість лакофарбового покриття стоїть на першому місці.

Матеріалом, який призначений спеціально для внутрішнього захисту ємностей, вузлів та інших конструкцій підприємств харчової промисловості – є Ґрунт-емаль епоксидна для контакту з харчовими продуктами KRONFOOD. Очікуваний строк гарантійної служби даного матеріалу складає 10-12 років.

Покриття стійке до постійного впливу прісної і морської води, хімікатів і паливно-мастильних матеріалів. Відповідає всім вимогам антикорозійного захисту металевих поверхонь в промисловому середовищі. Матеріал дозволено використовувати при прямому контакті з питною водою і харчовими продуктами при кімнатній температурі.

Обираючи KRON, Ви отримуєте продукт англійської якості в комплексі з професійною консультацією досвідчених фахівців.

Other news
Contacts

The Silta group of companies has been operating since 1996 and, in addition to the main line of business, includes 4 subsidiaries for the distribution and production of paints and varnishes and finishing materials.

Address

49023, Dnipro, st. Radistov, 5a, of. 402