The excitement of alarm constructions and corrosion protection by KRON products

29.03.2021
There are many designs that have been successfully operated for decades, even in adverse conditions, thanks to modern durable KRON protective coatings, which, when used correctly, can increase maintenance intervals and increase productivity.
Економічно ефективний захист сталевих конструкцій від корозії не повинен представляти особливих труднощів для звичайних застосувань і середовищ, якщо чинники, що впливають на довговічність, визнані з самого початку, що дозволяє обрати оптимальний варіант з асортименту KRON.
  • KRONOCOAT UNIVERSAL- універсальна антикорозійна ґрунт-емаль застосовується, як самостійне покриття для захисту внутрішніх і зовнішніх поверхонь сталевих, чавунних і алюмінієвих конструкцій, експлуатованих в умовах морської, приморській, промислової та міської атмосфери. Має високу механічну міцність і стійкість до впливу води, розчинів кислот і лугів, бензину, дизельного палива. Володіє витривалістю до багатьох агресивних середовищ. Містить мультифазний фосфатний антикорозійний пігмент. Може виготовлятися в різних RAL і застосовуються всередині приміщень як самостійне покриття.
  • KRONOPUR G 90 - емаль поліуретанова високоглянцева призначена для використовування як фінішне покриття для комплексної системи антикорозійного захисту надводних частин судів, мостових конструкцій, рухомого складу залізничного транспорту, сільськогосподарської та будівельної техніки, що експлуатуються в умовах морської, міської та промислової атмосфери. Покриття відрізняється високою механічною міцністю і та стійкістю до впливу води, розчинів кислот і лугів, бензинів, машинної оливи, УФ випромінювання. Можливість нанесення в широкому діапазоні температур.
  • KRONOCOR PR - ґрунт алкідний антикорозійний однокомпонентний швидкосохнучий, призначений для антикорозійного захисту сталевих і чавунних конструкцій, рухомого складу залізничного транспорту, сільськогосподарської та будівельної техніки, що експлуатуються в умовах міської та промислової атмосфери. Підвищує антикорозійні властивості матеріалів, володіє пасивуючими властивостями.
Other news
Contacts

The Silta group of companies has been operating since 1996 and, in addition to the main line of business, includes 4 subsidiaries for the distribution and production of paints and varnishes and finishing materials.

Address

49023, Dnipro, st. Radistov, 5a, of. 402