Захист будівельних конструкцій і споруд від корозії продуктами KRON

29.03.2021
Є багато сталевих конструкцій, які успішно експлуатуються протягом десятиліть навіть в несприятливих умовах завдяки сучасним довговічним захисним покриттям KRON, які при правильному використанні дозволяють збільшити інтервали технічного обслуговування і підвищити продуктивність.
Економічно ефективний захист сталевих конструкцій від корозії не повинен представляти особливих труднощів для звичайних застосувань і середовищ, якщо чинники, що впливають на довговічність, визнані з самого початку, що дозволяє обрати оптимальний варіант з асортименту KRON.
  • KRONOCOAT UNIVERSAL- універсальна антикорозійна ґрунт-емаль застосовується, як самостійне покриття для захисту внутрішніх і зовнішніх поверхонь сталевих, чавунних і алюмінієвих конструкцій, експлуатованих в умовах морської, приморській, промислової та міської атмосфери. Має високу механічну міцність і стійкість до впливу води, розчинів кислот і лугів, бензину, дизельного палива. Володіє витривалістю до багатьох агресивних середовищ. Містить мультифазний фосфатний антикорозійний пігмент. Може виготовлятися в різних RAL і застосовуються всередині приміщень як самостійне покриття.
  • KRONOPUR G 90 - емаль поліуретанова високоглянцева призначена для використовування як фінішне покриття для комплексної системи антикорозійного захисту надводних частин судів, мостових конструкцій, рухомого складу залізничного транспорту, сільськогосподарської та будівельної техніки, що експлуатуються в умовах морської, міської та промислової атмосфери. Покриття відрізняється високою механічною міцністю і та стійкістю до впливу води, розчинів кислот і лугів, бензинів, машинної оливи, УФ випромінювання. Можливість нанесення в широкому діапазоні температур.
  • KRONOCOR PR - ґрунт алкідний антикорозійний однокомпонентний швидкосохнучий, призначений для антикорозійного захисту сталевих і чавунних конструкцій, рухомого складу залізничного транспорту, сільськогосподарської та будівельної техніки, що експлуатуються в умовах міської та промислової атмосфери. Підвищує антикорозійні властивості матеріалів, володіє пасивуючими властивостями.
Другие новости
Контакты

Группа компаний «Силта» работает с 1996 года и кроме основного направления включает 4 дочерних компании по дистрибуции и производству лакокрасочных и отделочных материалов.

Адрес

49023, г. Днепр, ул. Радистов, 5a, оф. 402