Де в Україні придбати фарбу для сільськогосподарської техніки

28.01.2021
У міру того, як наближається новий аграрний сезон, все активніше проводиться підготовка парку техніки до весняних польових робіт.
Кліматична зона України вимагає особливої уваги до антикорозійної обробки всіх металевих вузлів та механізмів. В умовах постійних коливань температур, як сезонних, так і добових, антикорозійна обробка є обов'язковою умовою для збереження техніки.

Вибір фарби для сільськогосподарської техніки: на що звернути увагу

Вибір якісної фарби в багатьох сферах зумовлює результат фарбування, проте фарба для трактора або іншої сільгосптехніки відповідає не лише за привабливий зовнішній вигляд агрегату, але і за його технічний стан. У такій важливій справі не можна покладатися на випадок, тому потрібно уважно вивчити продукцію, що існує на ринку, приділити увагу вивченню комплексу пропозицій виробника. В обов'язковому «пакеті» повинні бути наступні опції:
  • системи покриттів для забарвлення різних кузовних елементів тракторів та іншої сільськогосподарської техніки,
  • забарвлення рами (наприклад, епоксидна грунт-емаль Kronocoat Universal),
  • система покриття в залежності від технічних характеристик і особливостей сільгосптехніки,
  • забарвлення кабіни (ми пропонуємо поліуретанову грунт-емаль Kronopur G70 A),
  • індивідуальне тонування (у нас, ви зможете обрати потрібний колір відповідно до каталогу RAL).

Комплексний підхід для захисту сільгосптехніки

Щоб максимально продовжити термін служби сільськогосподарської техніки за допомогою антикорозійного покриття слід вибирати лакофарбові матеріали, що забезпечують тривалий час служби та бездоганний зовнішній вигляд об’єктів. Перевагу слід віддавати матеріалам, які є комплексом покриттів та забезпечують надійний захист від наступних факторів:
  • атмосферних впливів,
  • хімічно агресивного середовища,
  • інших корозійних ризиків.
  • Антикорозійні покриття KRON

    Унікальні комбінації антикорозійного покриття KRON дозволяють знайти оптимальний комплекс захисних заходів з урахуванням характеристик використання об'єктів. Незмінно висока якість продукції забезпечується завдяки системі технічного контролю на всіх етапах виробництва.

    Наші менеджери допомагають підібрати продукцію кожному замовнику в індивідуальному порядку, орієнтуючись на експлуатаційні характеристики обладнання та потреби клієнта. Виробничі потужності компанії розташовані в країнах ЄС і випускають продукцію за європейськими стандартами якості та безпеки.

    Матеріали KRON - це фарба для комбайна, трактора, землеобробної машини, сівалок, автокранів, екскаваторів, причепів, автовеж, автоцистерн і т.д.

Інші новини
Контакти

Група компаній «Сілта» працює з 1996 року і окрім основного напрямку включає 4 дочірні компанії з дистрибуції та виробництва лакофарбових та оздоблюючих матеріалів.

Адреса

49023, м. Дніпро, вул. Радистів, 5a, оф. 402