Застосування продуктів KRON для захисту зовнішньої обшивки морського буксиру "VULKAN" компанії "Сапсан Транс Шип"

29.06.2021
Для захисту поверхонь зовнішньої обшивки корпусу морського буксира "VULKAN" з осадкою 3,7 м і водотоннажністю 5000 тн, площею близько 900 кв.м. що містить надводний борт і підводну частину, замовником була обрана система захисних покриттів KRON.

Комплексний підхід до організації та виконання робіт, чіткі рекомендації з підготовки та нанесення матеріалів на підготовлену поверхню, контроль умов нанесення дозволяють отримати покриття з тривалим терміном служби, що гарантує захист металу від корозійних руйнувань під впливом морської атмосфери, води, що перешкоджає обростання корпусу морськими молюсками й водоростями.

Роботи, проведені фахівцями, передбачали:

1. Комплексну оцінку стану корпусу.

2. Визначення ступеня підготовки поверхні.

3. Затвердження системи фарбування.

4. Розрахунок необхідної кількості матеріалів.

До рекомендованих заходів підготовки надводного борту і підводної частини входили:

  • обмивання прісною водою під високим тиском 350 бар з метою видалення солей і морських обростань (молюски, водорості)
  • видалення нафтового поясу та інших жирових забруднень - шляхом знежирення
  • абразивоструйна очищення Sa 2 з подальшим знепилюванням стисненим повітрям

Надводний борт

Система захисту включає 2 шари антикорозійного епоксидного зносостійкого мастичного ґрунту Kronocoat 2218-oxide red і Kronocoat 2218-grey. В якості фінішного покриття застосований акриловий матеріал Kronocor E 2406 ocean blue, стійкий до впливу ультрафіолету і морської води.

Підводна частина Система покриттів складається з епоксидного ґрунту Kronocoat 2218-oxide red. Як проміжний шар застосовано - епоксівініловое покриття Kronotiecoat 2204-yellowgrey.  Покриття що не обростє - емаль здатна до самополірування Kronomarine A / F 2401-red.

Продукція KRON - це надійний захист для всіх типів морських суден та інших металевих конструкцій, в тому числі морських суден, що експлуатуються в агресивних умовах. Вибираючи KRON, Ви отримуєте продукт англійської якості в комплексі з професійною консультацією досвідчених фахівців.

Other news
Contacts

The Silta group of companies has been operating since 1996 and, in addition to the main line of business, includes 4 subsidiaries for the distribution and production of paints and varnishes and finishing materials.

Address

49023, Dnipro, st. Radistov, 5a, of. 402