Продукти KRON для захисту сталевих труб від корозії

29.04.2021
Розробка нових продуктів для захисту металоконструкцій — процес безперервний, адже антикорозійний захист сталевих труб потребує постійного вдосконалення та задоволення наростального попиту на сучасні матеріали.

Через недостатню адгезію виникає механічне ослаблення шару покриття, через що стає можливим його підняття, відривання або відшарування під впливом рухомої води або атмосферних явищ. Щоб забезпечити належну адгезію треба виконувати підготовку поверхні, наносити покриття, відповідне до умов експлуатації, проводити необхідні роботи в використовуванні необхідних матеріалів KRON.

  • KRONOTREAT — використовується для фосфатування (аморфного, кристалічного, антифрикційного), безхромової та хроматної конверсійної пасивації кольорових металів і гальванічних покриттів.
  • KRONOPASS — антикорозійні сполуки на водній або масляній або основі, призначені для короткочасного чи довгострокового антикорозійного захисту, а також пасиватори та інгібітори травлення.

Лакофарбові антикорозійні покриття KRON це те, чим покривають труби від корозії, а також розв'язання проблем корозійних проблем для металевих, залізобетонних, бетонних об'єктів промисловості, що піддаються впливу агресивного середовища.

Другие новости
Контакты

Группа компаний «Силта» работает с 1996 года и кроме основного направления включает 4 дочерних компании по дистрибуции и производству лакокрасочных и отделочных материалов.

Адрес

49023, г. Днепр, ул. Радистов, 5a, оф. 402