Нові види порошкових фарб згідно палітри RAL

31.05.2021
Асортимент порошкових фарб розширений та наповнений новими видами фарб, які вже сьогодні пропонуються для внутрішніх та зовнішніх робіт.

Нові структури та відтінки представлені згідно палітри RAL і не тільки.

Порошкові фарби

В асортименті порошкових фарб ми пропонуємо всі існуючі типи фарб на основі епоксиполіефірних, поліефірних, поліуретанових та епоксидних смол. Наїбільш поширеними є поліефірні та епоксиполіефірні (гібридні) фарби. Вони мають різні властивості та різне призначення.

Епоксиполіефірна порошкова фарба призначена для використання всередині приміщення.

  • Має потужні електроізоляційні властивості та стійка до корозії.
  • Має стійкість до хімічного впливу.
  • Не жовтіє під впливом часу.

Епоксиполіефірною фарбою фарбують побутову техніку в цілому та окремі її деталі, баки акумуляторів, радіатори, котли, меблі, освітлювальну техніку, торгове обладнання, спорттовари, різноманітні елементи інтер'єру, тощо.

Поліефірна порошкова фарба містить поліефірні смоли, затверджувач, пігменти та спеціальні добавки. Створює стійке, гладке покриття, яке не боїться атмосферного впливу. Температурний режим нанесення становить від 180 до 200° С. Завдяки можливості створення різних текстур, поліефірну фарбу використовують для декоративного та дизайнерського оздоблення. Нею фарбують кондиціонери, фасадні вікна, садові меблі, велосипеди, мотоцикли, вентиляційні системи. Широко застосовується поліефірна фарба в автомобіле-, авіа- та суднобудуванні, а також в космічний промисловості.

Індивідуальний підхід

Крім стандартних кольорів RAL застосовується індивідуальний підбір кольорів та структур за вашими зразками:

  • це може бути перламутрова, металік та інші текстури, тоді як раніше були доступні лише муар та шагрень;
  • нестандартний відблиск та кольори які не входять в палітру RAL;

Ми й надалі продовжуватимемо оновлювати спектр свої можливостей. Отже, слідкуйте за новинами. Телефон для співпраці 063 983 67 42 Пошта: nsi@silta.ua

Другие новости
Контакты

Группа компаний «Силта» работает с 1996 года и кроме основного направления включает 4 дочерних компании по дистрибуции и производству лакокрасочных и отделочных материалов.

Адрес

49023, г. Днепр, ул. Радистов, 5a, оф. 402